HACCP, élelmiszer higiénia

A HACCP rendszer működtetése nem mindig egyszerű feladat de tudunk segíteni, hogy ez ne így legyen. Önnel együttműködve vállaljuk egy olyan rendszer kiépítését ami nem csak a hatóságnak felel meg de az Ön vállalkozásának mindennapi rutinjába is egyszerűen beilleszthető.

Üzletfeleink között megtalálható a kisebb családi vállalkozások, üzemek, de akár a nagyobb szállodák, feldolgozó üzemek, vágóhidak is.

Ügyfeleinkkel minden esetben egy hosszú távú, bizalmi együttműködést igyekszünk kialakítani, így élmény és elismerés számunkra, hogy sokszor végigkísérhetünk egy-egy kisebb cég naggyá válását, bővülését is.

Üzemeltetési feladatok

Szakmai tapasztalatból tudjuk, hogy egy vendéglátó egység üzemeltetése során nem csupán a jogszabályi megfelelés okozhat fejtörést, hanem akár egy- egy gasztronómiai akadály, nehézség is gördülhet elénk. Ebben is segítséget tudunk nyújtani, vállalunk:

  • tesztfőzést, gasztro design kialakítását
  • étlap tervezést, és a hozzá tartozó kalkulációt
  • gazdálkodási rendszer optimalizálását és folyamatos üzemben tartást
  • menühöz, étlaphoz szükséges konyha kialakítását/átalakítását

Munka és tűzvédelem

Egy cég vagy vállalkozás biztonságos működésének elengedhetetlen feltétele az, ha felelősség teljesen gondoskodik a jogszabályokban meghatározott tűzvédelmi szabályok betartásáról, megfelelő feltételeket biztosít a technológiai területekkel összefüggő baleset- és veszélyhelyzetek megelőzésében, valamint biztonságos munkakörülményeket nyújt munkavállalóinak.

Ezek megvalósításában tudunk Önnek segítséget nyújtani!

Oktatás

Fontosnak tartjuk az ok-okozati összefüggések megértését, így oktatásaink – mind az élelmiszer-higiéniai, mind pedig a munka és tűzvédelmi-  minden esetben interaktív, gyakorlatias szemléletűek , adott egységre szabottak, így könnyen érthető, befogadható.

Labor vizsgálatok

Saját tulajdonú laborunkban részletes mikrobiológiai vizsgálatokkal ellenőrizni tudjuk az Ön egységében esetlegesen felmerülő élelmiszer higiéniai hiányosságokat, veszélyeket, így gyors és hatékony lépéseket tud tenni a biztonságos üzemeltetés felé. Labor vizsgálatokról készült jegyzőkönyveink átláthatóak, közérthetőek.

Élelmiszer higiéniai audit

Az élelmiszer biztonsági auditjaink célja vizsgálni minden olyan feltétel megvalósulását az üzemeltetésben, amely biztonságos minőségi működést eredményez. Az auditálás után Ön egy átfogó képet kap az egységének aktuális állapotáról, javaslatokat adunk az esetleges felmerülő hibák megoldására.