Hello, mi vagyunk a Bibo és a Cleaneco

Cégünk bio tisztítószerek gyártásával és fenntartható higiéniai termékek kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Megújuló energiával működő gyárunkban Dunakeszin állítjuk elő fenntartható termékeinket, többek között a Cleaneco tisztítószereket.

Jelenleg több mint 2000 vendéglátóegység a napi higiéniai feladatát teljeskörű portfóliónkból, hulladékmentesen látja el. A termékek szállítása és a Zero Waste programunk keretén belül a használt flakonok begyűjtése elektromos autóval valósul meg. A visszagyűjtött csomagolóanyagokat tisztítjuk, fertőtlenítjük, majd újratöltjük termékeinkkel, ezzel biztosítva a körforgásos gazdálkodást. A már újra nem tölthető csomagoló anyagjainkat szelektíven gyűjtjük majd regranuáljuk, így új életet adva az értékes hulladéknak, Bibo eco hulladékzsák készül belőlük.

Partnereink környezeti lábnyomának csökkentése mellett szakmai tanácsadást, oktatást biztosítunk és támogatjuk fenntarthatósági céljaiknak megvalósítását. 

Vállalkozói partnereink higiéniai beszállítása mellett lakossági vásárlóinkat várjuk bolthálózatunkban vagy online áruházunkban. Üzleteinkben megtalálhatod és akár újra is töltheted a fenntartható életmódhoz szükséges környezetbarát és bio termékeinket.