Munka- és tűzvédelem

A mindennapi életben egyre nagyobb jelentőséget kap a megelőzés a munkavédelem értékrendszerében, hiszen baleset,káreset bárhol, a nap bármely percében érheti Önt, az Ön munkavállalóit vagy telephelyét. Sok esetben azonban gondos tervezéssel, és a biztonság kialakításával a kár nem csak enyhíthető, de meg is előzhető is. Vállalom az Ön munkavallóinak tűzvédelmi oktatását, illetve tűzvédelmi terv és tűzvédelmi szabályzat elkészítését.

Abban az esetben, ha az Ön vállalkozása akár egyetlen munkavállalót is foglalkoztat, munkahelyi kockázatbecslés elvégzése is kötelező. A kockázatértékelés a megelőzés jelenleg legkorszerűbbnek tekintett eszköze, amely feltárja és megbecsüli a feltehetően bekövetkező egészségkárosító veszélyforrásokat.

A kockázatelemzés magában foglalja a helyszínre kiszállást, a terület felmérését majd az azt követő tanácsadást is. Ezek fényében elkészítem a Mvt.-ben foglalt kötelező dokumentumokat. Ide tartozik a kémiai kockázatelemzés, védőeszköz juttatási szabályzat, a munkavállalók orvosi alkalmassági vizsgálatának szabályzata, a mentési és riasztási terv, az intézkedési terv, oktatás és az ittassági szabályzat.

A munkavédelem nem egy kötelező rossz!
Ha Önnek is fontos a biztonság és a megelőzés, forduljon hozzám bizalommal!