Kártevőirtás

Kártevőirtás

Fő szemléletem a kártevőirtás esetében elsősorban a kártevők elleni védekezés, így az IPC módszer (Integrated Pest Control), illetve annak szervezése, az IPM módszer (Integrated Pest Management) alkalmazása.

Ezek a módszerek a kártevőirtás során magukban foglalják az Ön szakszerű felvilágosítását és a folyamatos monitorozást, ezáltal csökkenthető az irtószer felhasználás, lehetővé teszi az Ön aktív közreműködését, valamint hosszabb időtávlatban mérsékli a szolgáltatás költségét.

Irtásaim során a hatósági elvárásoknak megfelelő dokumentumokat készítek, HACCP rendszernek megfelelő szolgáltatást nyújtok.

Természetesen már meglévő kártevők esetében is készséggel állok az Ön rendelkezésére.

A kártevőirtás folyamata

Előzetes egyeztetés alapján a helyszínre kiszállva a területet felmérem, az észlelt kártevők nyomait és a leginkább érintett területet közösen megvizsgáljuk és még a helyszínen a legoptimálisabb védekezési módot ismertetem. Ezek után részletes ajánlatomat elkészítem és eljuttatom. Megrendelés esetén a területre kiszállva a megfelelő irtószereket és eszközöket kihelyezem, a kártevőirtással kapcsolatos dokumentációt elkészítem és egy példányát átadom.

A modern mérgek és különböző riasztó anyagoknak köszönhetően a kívánt hatás eléréséhez a lehető legkevesebb anyagfelhasználást tudom biztosítani, ami a környezetre, a területen végzett munkára és az ott élő élőlényekre egyaránt biztonságot nyújt.

Utolsó módosítás: 2016. október 28. Balázs Zsuzsanna