Rendszer kiépítés

Rendszer kiépítés – miért kell?

Amennyiben Ön élelmiszeripari vállalkozó a „852/2004/EK rendelet az élelmiszer higiéniáról” értelmében kötelező az élelmiszeripari vállalkozására a HACCP rendszer kiépítés, működtetése.

A HACCP rendszer röviden azért kell, hogy az élelmiszer kezelés, feldolgozás és értékesítés egy ellenőrzött, egységesített formában történjen. Így könnyű nyomon követni, ellenőrizni és észrevenni az esetleges hibákat is.

Hogyan csinálom?

rendszer kiépítésTelefonos egyeztetésünkön megbeszéljük, hogy mi szükséges az ön elképzelésinek a megvalósításához. Ha az adott igények miatt az elvégzendő feladatok az általánosabbaktól eltérőek akkor már a telefonban egy előzetes árajánlatot adok(az általános díjszabásom megtalálható az oldalon) és részletezem a további lépéseket. Amennyiben az elhangzottak megfelelnek, akkor a személyes találkozó alkalmával az összes további kérdést tisztázva teljesítési naplót kitöltve megkezdem a munkát. Az elkészült dokumentációt a megbeszéltek szerint adott időpontban annak teljes körű ismertetésével átadom.

Ha új egység kialakítása folyik, akkor természetesen folyamatos telefonos/személyes konzultációt tartok legyen az a kialakítással, engedélyeztetéssel vagy bármi a vállalkozással összefüggő dolog.

A megrendelt szolgáltatás elvégzése után is várom bizalommal ügyfeleim megkeresését bármely kérdéssel kapcsolatosan!

 

 

Utolsó módosítás: 2017. február 14. Balázs Zsuzsanna