HACCP

Mi HACCP?miért más

A HACCP egy mozaikszó, a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből állították össze: Hazard Analysis and Critical Control Points. Ez egy olyan komplex rendszer, amely meghatározza, értékeli és szabályozza az élelmiszer-biztonság szempontjából jelentős veszélyeket és segít elkerülni azok bekövetkeztét, megkönnyítve az élelmiszerrel foglalkozók munkáját.

HACCP – de miért más amit én nyújtok?

Végzettségemből kifolyólag, egyszerre több területet is lefedek (munkavédelem, élelmiszer higiénia-HACCP, rovar és rágcsálóirtás, kémiai kockázatelemzés, termékdokumentáció). Miért más ez mintha csak egy HACCP-vel foglalkozó céget választana? Ha engem választ, egy komplex, egységes szolgáltatást kap. Így vállalkozására/egységére egy biztonságos, jól működő és mindent lefedő rendszert lehet kiépíteni. Ennek köszönhetően az adott területek összehangoltan fognak működni, és önnek csak egy emberrel kell kapcsolatot tartania.

Felülvizsgálati határidőit pontosan nyomon követem, Önnek ezzel nem kell foglalkoznia, a határidők lejárta előtt időben felkeresem Önt.

Most kezdené vállalkozását?

Elkezdeni egy vállalkozást mindig nehéz. Elkezdeni egy olyan vállalkozást ahol több hivatallal egyeztetve-engedélyeztetve lehet csak egyről a kettőre lépni még nehezebb. Ha engem választ akkor segíteni tudok, hogy elképzeléseit a lehető legkönnyebben tudja megvalósítani. Segítek, hogy mihez mit és hol kell igényelni, az engedélyek megszerzéséhez pedig pontosan miknek kell megfelelni. Ezt a már több sikeres ilyen megbízásomnak köszönhetően garantálni tudom.

Hozzám akkor is bizalommal fordulhat amikor még nincs meg a kiforrott elképzelés, a megfelelő hely vagy egyszerűen még nincs tisztában az elképzeléshez szükséges feltételekkel.

Partnereimen keresztül a tűz- és érintésvédelmi szolgáltatásokat is biztosítom, így mindent egy helyről, a lehető legmagasabb minőségben érhet el garantált megelégedettséggel!

Utolsó módosítás: 2018. június 28. Balázs Zsuzsanna