Mi HACCP?

A HACCP egy mozaikszó, a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből állították össze: Hazard Analysis and Critical Control Points. Ez egy olyan komplex rendszer, amely meghatározza, értékeli és szabályozza az élelmiszer-biztonság szempontjából jelentős veszélyeket és segít elkerülni azok bekövetkeztét, megkönnyítve az élelmiszerrel foglalkozók munkáját.

HACCP – de miért más amit én nyújtok?

Végzettségemből kifolyólag, egyszerre több területet is lefedek (élelmiszer higiénia-HACCP, minőségirányítás, auditálás, munkavédelem,  kémiai kockázatelemzés, termékdokumentáció). Miért más ez mintha csak egy HACCP-vel foglalkozó céget választana? Ha engem választ, egy komplex, egységes szolgáltatást kap. Így vállalkozására/egységére egy biztonságos, jól működő és mindent lefedő rendszert lehet kiépíteni. Ennek köszönhetően az adott területek összehangoltan fognak működni, és önnek csak egy emberrel kell kapcsolatot tartania.

Felülvizsgálati határidőit pontosan nyomon követem, Önnek ezzel nem kell foglalkoznia, a határidők lejárta előtt időben felkeresem Önt.

Most kezdené vállalkozását?

Elkezdeni egy vállalkozást mindig nehéz. Elkezdeni egy olyan vállalkozást ahol több hivatallal egyeztetve-engedélyeztetve lehet csak egyről a kettőre lépni még nehezebb. Ha engem választ akkor segíteni tudok, hogy elképzeléseit a lehető legkönnyebben tudja megvalósítani. Segítek, hogy mihez mit és hol kell igényelni, az engedélyek megszerzéséhez pedig pontosan miknek kell megfelelni. Ezt a már több sikeres ilyen megbízásomnak köszönhetően garantálni tudom.

Hozzám akkor is bizalommal fordulhat amikor még nincs meg a kiforrott elképzelés, a megfelelő hely vagy egyszerűen még nincs tisztában az elképzeléshez szükséges feltételekkel.

Hogyan csinálom?

Telefonos egyeztetésünkön megbeszéljük, hogy mi szükséges az ön elképzelésinek a megvalósításához. Ha az adott igények miatt az elvégzendő feladatok az általánosabbaktól eltérőek akkor már a telefonban egy előzetes árajánlatot adok(az általános díjszabásom megtalálható az oldalon) és részletezem a további lépéseket. Amennyiben az elhangzottak megfelelnek, akkor a személyes találkozó alkalmával az összes további kérdést tisztázva teljesítési naplót kitöltve megkezdem a munkát. Az elkészült dokumentációt a megbeszéltek szerint adott időpontban annak teljes körű ismertetésével átadom.

Ha új egység kialakítása folyik, akkor természetesen folyamatos telefonos/személyes konzultációt tartok legyen az a kialakítással, engedélyeztetéssel vagy bármi a vállalkozással összefüggő dolog.

A megrendelt szolgáltatás elvégzése után is várom bizalommal ügyfeleim megkeresését bármely kérdéssel kapcsolatosan!