Balczóné Balázs Zsuzsanna

Népegészségügyi ellenőr
Tűzvédelmi előadó

Balczóné Balázs Zsuzsanna vagyok, az Élelmiszer-higiénia tulajdonosa, népegészségügyi ellenőr és tűzvédelmi előadó.

Vállalkozásunk 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy teljes körű minőségmenedzsment szolgáltatásokat biztosítson az élelmiszeripar számára. Minőség, szakértelem, ügyfélbarát szolgáltatás a hitvallásunk. Ezek vezérelnek bennünket mind a gyakorlati kivitelezés, mind pedig az Ügyfeleinkkel való magas szintű kapcsolattartás során. Törekszünk arra, hogy Ügyfeleinknek biztos támaszt nyújtsunk és hisszük, hogy ez vezet a szoros és hosszú távú üzleti kapcsolatokhoz.

Ha bármilyen kérdése van vagy tanácsra van szüksége,  keressen minket bizalommal és biztosan találunk megoldást!

Papdi László

HACCP rendszergazda
Konzulens Chef

Papdi László vagyok, 15 éves külföldi konyhai vendéglátós múltam alatt számos szakmai elismerésben, köztük Michelin-ajánlásban is részesültem, mégis egyik legemlékezetesebb szakmai sikeremnek azt tartom, amikor II. Erzsébet brit királynő számára is főzhettem. Egy svájci Relais & Chateaux brandhez tartozó exkluzív szállodából igazoltam a Párisi Udvar Hotel Budapest csapatához, mint Executive Chef.

A pandémia kezdetekor a kialakult helyzetből fakadóan váltottam. A napjainkban még inkább létfontosságú szerepet betöltő élelmiszer higiénia szerepvállalásomat kötelességemnek érezve csatlakoztam ehhez a céghez, ahol az eddigi szakmai tapasztalataimat felhasználva szeretnék munkámmal hozzájárulni ügyfeleink megfelelő működéséhez, s akár ezt felhasználó szemmel is tökéletesen kivitelezni.

Konzulens Chef-ként és egyben HACCP rendszergazdaként a konyha gazdálkodási tervezéstől és higiénia rendszer kiépítésen át az élelmiszeripari auditokig segítem akár az ön vállalkozását is.

Eddigi pályafutásomat dicséri az, hogy számomra szakmában való érvényesülés kulcsa az alázat, precizitás és tisztaság. Egy meghatározó séfem szavaival élve „Looking good cooking good”.

Kovács László

Üzleti szakoktató és
mesterszakács

Kovács László vagyok, üzleti szakoktató és mesterszakács.
20 éves konyhai, vendéglátós múlttal rendelkezem, melynek során végig jártam a hierarchia szintjeit.

Szakmai és vezetői képességeimet 5 csillagos szállodákban szereztem meg.
Büszke vagyok, hogy munkámat mindig elismerő visszajelzések kísérik, folyamatosan a maximalizmusra, profizmusra törekszem.

Lehetőségem volt pár éve részt venni Abu Dhabi-ban a Magyar Nagykövetség által szervezett több 100 fős rendezvény előkészítésében és lebonyolításában.  A szállodai és konyhai tapasztalataimnak köszönhetően megbízható tudással segítem az ügyfeleinket a HACCP rendszer kialakításában. Tanácsaimmal hozzájárulok a konyha praktikus, előnyös és a gyakorlatban is használható üzemeltetéséhez.