HACCP Árak
(A feltüntetett árak nettó árak és forintban értendőek)
Kiskereskedelmi egységek | Kereskedelmi egységek | Élelmiszer, Vegyesbolt, ABC | 75 fő alatti befogadóképességű vendéglátó egységek | 75 fő feletti befogadóképességű vendéglátó egységek | Üzemek | |
HACCP rendszerkiépítés helyszíni tanácsadással | 32 000 Ft | 35 000 Ft | 37 000 Ft | 45 000 Ft | 50 000 Ft | Kérjen árajánlatot! |
HACCP rendszer felülvizsgálata helyszíni tanácsadással | 20 000 Ft | 22 000 Ft | 22 000 Ft | 25 000 Ft | 28 000 Ft | Kérjen árajánlatot! |
Kémiai kockázatelemzés
Kémiai kockázatelemzésre kerülő, felhasznált veszélyes anyagok száma |
Helyszíni tanácsadással |
1-5 veszélyes anyag |
18 000 Ft felülvizsgálat: 11 000 Ft |
6-10 veszélyes anyag |
20 000 Ft felülvizsgálat: 13 000 Ft |
11-20 veszélyes anyag |
26 000 Ft felülvizsgálat: 16 000 Ft |
21-30 veszélyes anyag |
30 000 Ft felülvizsgálat: 19 000 Ft |
31-50 veszélyes anyag |
36 000 Ft felülvizsgálat: 22 000 Ft |
Munkavédelmi kockázatbecslés, helyszíni tanácsadással
5 főig | 30 000 Ft |
6-10 főig | 40 000 Ft |
11-20 főig | 45 000 Ft |
21-40 főig | 50 000 Ft |
41-50 főig | 55 000 Ft |
50 fő felett | Kérjen árajánlatot! |
Kiszállási díj:
Budapest területén díjtalan, országosan 130 Ft/km mely oda-vissza útra egyaránt felszámításra kerül.
Sürgősségi felár:
24 órán belül: +50%
1-2 nap: +25%
Tanácsadás:
Élelmiszer-higiéniai tanácsadás, helyszíni kiszállással: 15.000 Ft/óra.
Oktatás:
⋅ 1-5 fő között: 6.000,- Ft/fő
⋅ 6-10 fő között: 3.000,- Ft/fő
⋅ 1-19 fő között: 2.500,- Ft/fő
⋅ 20 fő felett: egységesen 50.000 Ft